Sport

Eddig két győztes a PartyPoker Premier Ligájában

póker (póker, )
póker (póker, )

Jeff Gross és Jason Koon győzelmeivel zajlott le az első két mini-torna a PartyPoker Premier Ligájában, ahol hat torna után hirdetik ki az összesített győztest.

November 20 és 26 között a világ legjobb játékosai közül 12-en ülnek asztalhoz a PartyPoker Premier League VII-en. Eddig Jeff Gross és Jason Koon nyertek egy-egy menetet – írja a Poker.hu.

Idén Montrealban kerül megrendezésre a PartyPoker elitligája, a Premier League, ami már a hetedik lesz a sorban. A világ tizenkét kiemelkedő játékosa utazott el Kanadába, hogy megküzdjenek a 1,5 millió dollár összedíjazású nyereményekért.

Az indulók listája illusztris, rajta találjuk Antonio Esfandiari, Phil Laak, Scott Seiver, Jason Koon, Sorel Mizzi, Jonathan Duhamel, Vanessa Selbst, Daniel Cates, Jeff Gross, Dan Colman, Greg Mueller és Brian Rast nevét is.

A játékosok hat darab mini-tornát, mondhatni kis meneteket játszanak egymással, egyszerre nyolcan, négyen pedig pihennek. Minden egyes tornán pontokat lehet szerezni, az összesített élén végző játékos pedig százezer dollárt kap majd.

Az első két menet véget is ért, ezekben két amerikai, Jeff Gross és Jason Koon győzedelmeskedtek. Mivel nagyon messze még a vége, lehet, hogy nem is közülük kerül ki a végső bajnok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik