Sport

Vizsnyiczai Zsolt lett a Karib-térség ura

póker (póker, )
póker (póker, )

Egy magyar játékos, mégpedig Vizsnyiczai Zsolt szerezte meg a Caribbean Poker Tour St. Maarten szigeteki főverseny bajnoki címét.

A rettegett online és élőben is sikeres magyar zsugás, Vizsnyiczai Zsolt kaparintotta meg a győzelmet a CPT St. Maarten főversenyén, hetvenezer dollárt kaszált – írja a Poker.hu.

Vasárnap vette kezdetét az 1 650 dolláros Caribbean Poker Tour St. Maarten főversenye. 175 játékos nevezett a tornára, akik összesen 256 ezer dollárt tettek a nyereményalapba.

Egy magyar kártyás is indult a megmérettetésen, mégpedig Vizsnyiczai Zsolt, aki remek játékkal rukkolt elő. Az első napról az ötödik helyről jutott tovább a 76 fő között, majd a második napon, amikor is pénzbe ért a mezőny, már az elsők között volt, végül a második helyen verekedte át magát a harmadik, egyben döntőt jelentő napra.

Amikor is már a hetvenezer dolláros bajnoki címért szállhatott harcba a még 13 fős mezőny. Vizsnyiczai ötödik fokozatba kapcsolt, és a legtöbb zsetonnal jutott be a kilencfős fináléba. Ott még ideig-óráig meg tudták előzni, de a végső hajrát ő bírta legjobban.

A párbajban még a francia Jean Philippe Matte próbálta az útját állni, de magyar játékosunk minden támadást visszavert, és nem sokkal később a győzelmet is megszerezte.

Vizsnyiczai tehát hetvenezer dollárral gazdagodott, és mivel tavaly egy pár szigettel arrébb, a dominikai főversenyen harmadik helyet szerzett, (az akkor 71 ezer dollárt ért neki), mondhatjuk úgy is, hogy ő lett a Karib-térség ura.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik