Sport

Felajánlotta lemondását a Fradi edzője

elek gábor (elek gábor, ftc rail cargo hungaria, ftc, )
elek gábor (elek gábor, ftc rail cargo hungaria, ftc, )

Elek Gábor kudarcként élte meg a Bajnokok Ligája-kiesést, ezért döntött úgy, ha a klub vezetése is ezt gondolja, irányítsa más a női kézilabdacsapatot.

Kedden sorsoltak a kézilabda európai kupákban és miután a Fradi nem jutott be a legjobb nyolc csapat közé, így a KEK-ben a norvég Tertnes Bergennel találkoznak.


Mi arra fogadunk, hogy továbbra is Elek Gábor irányítja a zöld-fehéreket
Fotó: MTI

Meglehet azonban, akkor már nem Elek Gábor irányítja a zöld-fehéreket. “Miután a célt, a legjobb nyolc közé jutást a Bajnokok Ligájában nem sikerült elérnünk, úgy éreztem korrektnek, ha felajánlom a lemondásomat. A döntés a klub elnökségétől függ” – nyilatkozta a sportnapilapnak a zöld-fehérek edzője.

A mester azt is hozzátette, ennek ellenére nyitott a további munkára. Jeney Zsolt Ákos, a szakosztály elnöke szűkszavúan annyit mondott csupán, a BL-szereplést és a kialakult helyzetet a csütörtöki elnökségi ülésen értékelik.

Nemrég azt írtuk, hamarosan lemond vagy elküldik a Fradi edzőjét. A labdarúgókét. Ricardo Moniz csapata a 6. helyen áll az NB1-ben, szóba sem jön a nemzetközi szereplés egyelőre. A kézilabdázók bár becsülettel harcoltak, mégsem jutottak a BL legjobb nyolc csapata közé, viszont állnak még a KEK-ben. Az edző úgy tartja helyesnek, ha “kudarc” okán beadja a lemondását. Két sportág, két kultúra, micsoda különbség.

Szerintünk Elek marad. Nincs miért szégyenkeznie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik