Sport

Drámai csatában kapott ki a Patriots Carolinában

Tom-Brady(650x433)(1).jpg (tom brady, )
Tom-Brady(650x433)(1).jpg (tom brady, )

A New England a győzelemért támadhatott a meccs legvégén, de végül vesztesen hagyták el a pályát.

Két jó formában lévő csapat találkozott egymással az amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétfő esti rangadóján. A vendéglátó Carolina Panthers legutóbbi öt meccsét megnyerte, míg a New England Patriots vezette az AFC keleti csoportját.

A hazaiak kezdtek jobban, hiszen Cam Newton 9 yardos passzát Brandon LaFell kapta el. A második negyedben mindkét csapat egy-egy field góllal jelentkezett, így maradt a hétpontos különbség.

Hat meccset nyertek meg zsinórban
Fotó:AFP

A nagyszünet után hamar egyenlített a Pats. Az irányító, Tom Brady passzával Rob Gronkowksi haladt át célterületen. Azonban nem hagyta magát a Panthers, Newton második TD-passzát osztotta ki, ezúttal Greg Olsennek.

Az utolsó negyedben Ridley egy yardos futásával megint egyenlő volt az állás. Sőt, a vezetést is megszerezték a vendégek. Ugyan a touchdown nem jött össze, de Gostkowski értékesítette a három pontos kísérletet.

59 másodperccel az összecsapás vége előtt Ginn 25 yardos elkapásával ismét a hazaiaknál volt az előny. A legvégén még volt esélye megnyerni a meccset New Englandnek, de Brady 18 yardos átadását Lester megszerezte, így drámai meccsen, óriási végjáték után 24-20-ra nyert a Carolina.

Eredmény-NFL, 11. forduló

Carolina Panthers – New England Patriots 24-20

Ajánlott videó

Olvasói sztorik