Sport

Hatalmas magyar online sikerek a hétvégéről

póker (póker, )
póker (póker, )

Hétvégén újra remekül szerepeltek online zsugásaink, noirduck második helye 29 ezer dollárt, míg Probirs tornagyőzelme 10 ezer dollárt ért.

Ismét remek hétvégét zártak a magyar internetes pókerprofik. Probirs bajnoki címet szerzett, noirduck pedig egy értékes második helyet. Ketten együtt 40 ezer dollárt nyertek – írja a Poker.hu.

A sikerek helyszíne mi más lehetett, mint a PokerStars terme. A szokásokhoz híven nétvégenként mindig betámadják magyarjaink az online asztalokat. Nem tett másképp noirduck sem, aki a 215 dolláros Sunday 2nd Chance versenyre nevezett be.

1 300 játékos között végül döntő asztalra jutott, amit a második helyen kezdhetett meg. Noirduck végig remekül kártyázott, megfontolt, higgadt játéka pedig a legjobb négyig vezette őt.

Itt alkut kötöttek egymással a játékosok, aminek értelmében noirduckot 29 170 dollár illette meg. Az alkut követően tovább folytatódott a játék, a magyar játékos bejutott a párbajba, de ott sajnos alulmaradt a portugál Fellini33 ellen, aki így megszerezte az extra pénzdíjat.

Szintén fináléba jutott Probirs, ő viszont a 109 dolláros No Limit Hold’em eseményen. A kis mezőnyt, mindössze 171 játékost felvonultató tornán az online póker színe-java mutatta meg magát.

A legendásan nehéz versenyen külön öröm, hogy Probirs végül a párbajig is elküzdötte magát, amelyben végül győzelmet aratott a svéd superkid-bam ellen. Magyar játékosunk a bajnoki cím mellé 10 707 dollárt tehetett zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik