Sport

Kislánya született a világbajnoki ötödiknek

póker (póker, )
póker (póker, )

Miközben JC Tran a világbajnokság döntőjében küzdött a 8,3 millió dolláros fődíjért, a felesége egy kislánynak adott életet.

A november elején világbajnoki ötödik helyet szerző amerikai JC Trannek kislánya született, miközben ő épp a WSOP főverseny döntő asztalán volt kénytelen pókerezni – írja a Poker.hu.

Két fantasztikus dolog is történt az amerikai JC Tran életében november elején, a sors fura fintora okán mindkettő egy időben játszódott.

Tran és kislánya
Fotó: Twitter

Tran július közepén elképesztő játékkal az első helyen jutott be a World Series of Poker, azaz a világbajnoki főverseny döntőjébe. Ekkor már felesége terhes volt második gyermekükkel, akit pont a novemberi döntőre vártak.

A vietnámi származású, de amerikai állampolgárságú játékosnak így egyszerre két dologra kellett koncentrálnia. A baba végül pont aznap gondolta, hogy kibújik az anyuka hasából, amikor apuka a világbajnoki finálét játszotta.

Tran végül az ötödik helyet szerezte meg, kétmillió dollárt nyert, de ennél sokkal fontosabb, hogy felesége egy egészséges kislánynak adott életet. Tran kiesése után azonnal rohant a kórházba, a minap pedig már képet is közölt a gyönyörű kisbabáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik