Sport

Rossz sorozatot szakított meg a Minnesota

minnesota timberwolves (minnesota timberwolves, )
minnesota timberwolves (minnesota timberwolves, )

A Minnesota Timberwolves 113-90-re nyert a Los Angeles Lakers otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.

A két csapat ezt megelőző 22 összecsapásán rendre a kaliforniai alakulat győzött. A Minnesota 2007 márciusa óta nem tudta legyőzni riválisát, a Staples Centerben pedig 2005 decemberében nyert legutóbb. A vendégek az első negyedben 47 (!) pontot dobtak, ami klubcsúcs, a Kobe Bryantet legalább januárig nélkülöző Lakers idénybeli nyolc meccséből ötöt elvesztett.


Simán verték a Lakerst
Fotó: AFP

Az Oklahoma City a 33 pontos Kevin Durant triplájával mentette hosszabbításra a Washington elleni találkozót úgy, hogy három és fél perccel a rendes játékidő vége előtt még tízpontos hátrányban volt. A fővárosiaknál Bradley Beal karriercsúcsot jelentő 34 pontig jutott.

Az idén nagydöntős San Antonio sorozatban negyedik sikerét aratta, és már 37 ponttal is vezetett a New York ellen. Az előző szezon legjobb csereembere, a Knickst erősítő J.R. Smith öt ponttal tért vissza, miután az idény első öt összecsapásáról eltiltották az NBA drogszabályzatának megsértése miatt.

Eredmények – NBA, alapszakasz

New York Knicks-San Antonio Spurs 89-120
Oklahoma City Thunder-Washington Wizards 106-105 – hosszabbítás után
Phoenix Suns-New Orleans Pelicans 101-94
Los Angeles Lakers-Minnesota Timberwolves 90-113

Ajánlott videó

Olvasói sztorik