Sport

Óriási tempóban veri a pénzt a világbajnoki második

póker (póker, )
póker (póker, )

A két napja véget érő világbajnoki döntőben második helyet szerző Jay Farber máris elkezdte szórni a pénzt. Első körben hatalmas pókeres bulit csapott egy Las Vegasi elitklubban.

Alig ért véget a World Series of Poker főverseny döntője, az ezüstéremig jutó Jay Farber máris elkezdte elherdálni a nyereményét, amire ráadásul hihetetlenül büszke is – írja a Poker.hu.

A pókeres körökben csak „baller” szindrómának hívott csapdába esett Jay Farber, bár őt aligha érdekli ez. Az addig is felvágós életmódot folytató amatőr zsugás azonban mostantól tényleg két kézzel szórhatja a pénzt.

Jay Farber
Fotó: wsop.com

A WSOP második helyéért ugyanis 5,17 millió dollárt kapott. Ebből 1 milliót egyik befektetőjének, Dan Bilzeriannak kénytelen átnyújtani, további kétmilliót pedig az amerikai adóhatóságnak, azonban így is marad kétmilliója, amiből élhet, mint Marci hevesen.

Farber hirtelen a médiák kereszttüzébe került, nyilatkozataiban pedig megerősítette, hogy egy hatalmas házvásárlásba kezdett, ami mellé természetesen egy Ferrari és egy Aston Martin is dukálni fog.

A világbajnokság végeztével pedig hatalmas bulit csapott Las Vegas egyik elitklubjában, ahol híres sportolókon keresztül, a pornósztárokon át, természetesen ott voltak a póker legnagyobb nevei is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik