Sport

Nagy feltámadás Amerikában

Az eddig gyengén szereplő Minnesota Vikings 27-14-ről fordított a Washington Redskins ellen az NFL-ben.

A Washington Redskins és a Minnesota Vikings mérkőzésén ismét bebizonyosodott, hogy az amerikai fociban sem feltétlen jelent győzelmet, ha egy csapat nagy előnyt tud kidolgozni a mérkőzés során. A vendég fővárosiak már 27-14-re is vezettek a harmadik negyed elején, úgy tűnt sínen van a mérkőzés, ám még ebben a játékrészben fordítani tudott két TD-vel a Vikings.


Adrian Peterson két futott TD-t produkált
Fotó: AFP

Ekkor érkezett a hidegzuhany, az addig két touch down passzt kiosztó irányító, Christian Ponder megsérült és már nem is tudta folytatni a játékot. A helyére Matt Cassel állt, aki ugyan már nem adott TD-passzt, de hatból négy ízben is a csapattárs kezébe tudta varázsolni a labdát, együttese pedig két mezőnygól is értékesített a folytatásban, a Minnesota így 34-27-re nyert.

A Vikings legutóbbi öt meccséből mindössze ezt az egyet húzta be, meg amúgy is, ez volt mindössze a csapat második sikere a szezonban. A Washington elpackázta az esélyt arra, hogy 50 százalékosra hozza fel a mérlegét, jelenleg 3 győzelemmel és öt vereséggel áll a csapat.

Eredmény – NFL, alapszakasz

Minnesota Vikings – Washington Redskins 34-27

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik