Sport

Megtréfálták a Detroitot

Jimmy Howard (jimmy howard, )
Jimmy Howard (jimmy howard, )

A Red Wings kisebb meglepetésre 4-2-es vereségbe szaladt bele a Winnipeg Jets otthonában az észak-amerikai hokibajnokságban (NHL).

Miközben a Detroit Red Wings viszonylag jó formában várhatta a szezonban eddig szenvedő Winnipeg Jets elleni mérkőzést, ehhez képest a kanadai alakulat megtréfálta nevesebb ellenfelét. Ugyan a hazai környezetben játszó Jets szerzett vezetést, de a második harmad közepén, Danny DeKeyser emerhátrányos góljával már a Red Wings vezetett.

Hiába azonban Jimmy Howard kapus összesen 43 védése, a folytatásban a Winnipeg három gólt is ütött, így 4-2-re nyerte meg a találkozót. Az együttesnek a legutóbbi tíz mérkőzéséből ez mindössze a harmadik sikere volt.

A játéknap másik meccsen a New York Rangers hazai környezetben fogadta az Anaheim Ducksot. A kaliforniai csapat 2-1-re nyert, a győztes találatot pedig az Kyle Palmieri jegyezte, aki New York államban nőtt fel és akit alsó hangon is egy 30 fős társaság – barátok és családtagok – buzdított a lelátón.

A meccs egyik érdekessége volt, hogy Ryan McDonagh, a hazaiak játékosa a második harmad végén kétszer is kispadra lökte ki Corey Perryt.

Eredmények – NHL, alapszakasz

New York Rangers-Ahaheim Ducks 1-2
Winnipeg Jets-Detroit Red Wings 4-2

Videó – Kikapott a Red Wings:

Videó – Corey Perry kétszer is a kispadon landolt:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik