Sport

Mécs a 16. helyen végzett Isle of Man szigetén

póker (póker, )
póker (póker, )

Nem sikerült a döntőbejutás Mécs Máténak az UKIPT Isle of Man főversenyén, a 16. helyen ötezer fonttal vigasztalódhatott.

Véget értek a küzdelmek az UK & Ireland Poker Tour Isle of Man főversenyén, Mécs Máté a 16. helyen kicsivel több mint ötezer fontot nyert, a bajnok Duncan McLellan lett – írja a Poker.hu.

Már csak harminc fő reménykedhetett az UKIPT versenysorozat, Isle of Man szigetén rendezett 1 100 fontos főverseny bajnoki címében. A mezőnyben egy magyar zsugás volt még, Mécs Máté, aki a 18. helyről kezdhette meg a harcot a fináléba kerülésért.

A játéknap folyamán remekül tartotta magát Mécs, szép lassan haladt a döntő felé, már csak két asztalon folyt a játék, amikor A-7 kombinációval allin nem ment. Ezt Daniel Stacey adta meg Q-J-val, aki az 5-T-A-2-K közös lapokon sorral kiejtette a magyar kártyást.

Mécs végül a 16. helyen fejezte be a küzdelmeket, amiért 5 285 fontot, kicsivel kevesebb mint kétmillió forintot kapott.

A győzelmet végül a brit Duncan McLellan szerezte meg, aki az utolsó két játéknapon végig vezetett, szinte egy pillanatra sem adva ki kezéből az előnyt. A párbajban a PokerStars TeamStar csapatát erősítő volt holland gyeplabdázó hölgyet, Fatima Moreira de Melot verte.

McLellan A-T lapokhoz kapott sorral aratta le a végső babérokat, és zsebelte be a 94 ezer fontos fődíjat, míg de Melo ötös párja alulmaradt, így a hatvanezer fontos második helyért járó nyereménnyel vigasztalódhatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik