Sport

Hetekre kidőlt a Sajtfejűek vezére

aaron rodgers (aaron rodgers, )
aaron rodgers (aaron rodgers, )

A Green Bay Packers irányítója, Aaron Rodgers kulcscsonttörést szenvedett a Chicago Bears ellen. Veszélyben lehet a csapat szezonja is.

A Sajtfejűek így most több hétre elveszítették irányítójukat, ráadásul a Packers számára életbevágóan fontos lett volna a következő pár mérkőzés, hiszen csoportjukban a Detroit és a Chicago is megelőzi őket, vagyis ha nem nyerik zsinórban a meccseket, akár még az is előfordulhat, hogy nem jutnak be a rájátszásba.


Ha ünnepelni akarnak, kell egy jó irányító
Fotó: AFP

Rodgers sérülésére visszatérve: a Bears ellen 27-20-ra elveszített rangadón egy kisebb kulcscsonttörtést szenvedett, alig két perccel a kezdőrúgás után. Helyére a veterán Seneca Wallace szállt be. Összehozott 114 yardot és egyszer eladta a labdát, vagyis nem nyújtott túl jó teljesítményt, és akkor még finoman fogalmaztunk.

Rodgers elmondta, mindenképp visszatérne a szezon végére, feltéve, ha akkor még versenyben lesz csapata a playoff-helyek egyikéért. Üröm az örömben, hogy Rodgersnek nem a dobóválla sérült meg, bár játszani így is lehetetlen.

Az lehet a Sajtfejűek egyetlen esélye, hogy erre a pár hétre megpróbálnak egy elfogadható kaliberű irányítót Wisconsinba vinni, aki Rodgers felépüléséig legalább pár győzelmet behúzhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik