Sport

A meccset és az irányítójukat is elveszítették a Sajtfejűek

Green Bay Packers (green bay packers, )
Green Bay Packers (green bay packers, )

Amilyen rosszul kezdődött a mérkőzés a Green Bay számára, ugyanolyan rosszul is végződött. Rangadót bukott hazai pályán a Packers.

Az NFL hétfő esti rangadóján igazi slágermeccset rendeztek. Az NFC északi csoportjának két nagyágyúja, a Green Bay Packers és a Chicago Bears mérkőzött meg egymással.

Katasztrofálisan indult a mérkőzés a hazai pályán játszó Packers számára. Még két és fél perc sem telt el a meccsből, amikor az irányító, Aaron Rodgers a földre került, és olyan súlyos vállsérülést szenvedett, hogy nem is tudta folytatni a játékot. Az első negyedben egy mezőnygóllal és egy futott touchdownnal azért jelentkezett a hazai csapat, míg a Bears Brandon Marshall révén kapaszkodott.

Ezúttal nem jótt össze a győzelem
Fotó:AFP

A félidőben viszont már a Maciknál volt az előny, köszönhetően Forte 1 yardos futott TD-jének és Gould 24 yardos mezőnygóljának.

A nagyszünet után nagyon bekezdetek a Sajtfejűek, hiszen előbb Lacy lemásolta Forte touchdownját, majd Crosby Gould mezőnygólját. A negyed végén Josh McCown kiosztotta második TD-passzát, amivel a Chicago 24-20-ra vezetett a záró negyed előtt. Az utolsó játékrészben Gould második field góljával biztosította be a Bears győzelmét.

Győzelmével a Chicago utolérte riválisát, amivel hihetetlenül szorossá vált az NFC északi csoportja. A két csapaton kívül még a Detroit Lions is 5 győzelemmel és 3 vereséggel áll, így óriási csata lesz a továbbiakban is a playoffba kerülésért.

Eredmény-NFL

Green Bay Packers – Chicago Bears 20-27

Videó – A meccs összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik