Sport

Mécs döntőért küzdhet Isle of Man szigetén

póker (póker, )
póker (póker, )

A brit versenysorozat, az UKIPT Isle of Man főversenyén pénzbe ért Kovács Gergő, míg Mécs Máté továbbjutott a harmadik napra, ahol már a döntőért szállhat harcba.

Az Uk & Ireland Isle of Man 1 100 fontos főversenyén pénzbe jutott Kovács Gergő, míg Mécs Máté a legjobb harminc között várhatja a folytatást – írja a Poker.hu.

Három magyar játékos lehetett ott az UKIPT Isle of Man főversenyének egyenes kieséses szakaszát jelentő második játéknapján. Ők az 55 fizetős helyek egyikéért küzdhettek meg.

Szabó Gábor rendelkezett a legtöbb zsetonnal a magyarok közül, sajnos pont ő maradt le a díjazott pozíciókról. Kovács Gergő viszont bejutott oda, azonban a 49. hely a végállomást jelentette számára, 2 375 fontot nyert.

A harmadik napon lehet Mécs Máté, aki türelmes játékának köszönhetően jutott a legjobb harminc játékos közé, akik pedig már a nyolcfős fináléért szállhatnak harcba innentől. A győztes 94 ezer fontot tehet majd zsebre, ami bizonyára ösztönzőleg hat majd Mécsre, aki egyébként is specialistának számít az ilyen versenyeken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik