Sport

A Honvéd ellen küzd az ETO

foci-labdarugas(210x140)(2).jpg (foci, labdarúgás)
foci-labdarugas(210x140)(2).jpg (foci, labdarúgás)

Kamenár továbbra is élvezi a bizalmat, így a vasárnapi mérkőzésen is a szlovák kapus bizonyíthat hálóőrként.

A sok peches sérülés okozhat leginkább fejfájást Pintér Attilának, de szerencsére a bő keret lehetőséget ad arra, hogy jó játékosokkal lehessen pótolni a kiesőket.

Völgyi Dánielt a Gyirmóton gólt szerző és gólpasszt adó, a pontrúgásokban és a beadásokban is erősségnek számító Marko Dinjar helyettesíti, Lang Ádám pedig visszakerül a védelem tengelyébe Lipták mellé – ahol a legutóbbi meccseken Kambert láttuk. A kapuban sem lesz változás: a szezon jelentős részén nagyszerű teljesítményt nyújtó, Lubos Kamenár továbbra is élvezi a bizalmat, így várhatóan ez a csapat fut majd ki Kispesten a kezdősípszóra: Kamenár – Svec, Lipták, Lang, Dinjar – Mevoungou, Pátkai, Kronaveter – Varga, Strestík, Andric

Pintér Attila: „Nagyon jó eredményei vannak a Honvédnak, hiszen mind a Ferencváros, mind a Videoton ellen is győzni tudtak, de egy kis kétarcúságot is érzek bennük. Azt gondolom vannak olyan pontjaik, amit ki tudunk használni a győzelmünk érdekében, ezt meg is kell tennünk, hogy három ponttal érkezzünk haza.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik