Sport

Magyar továbbjutások a kis brit szigetecskén

póker (póker, )
póker (póker, )

A kis brit Szigetecskén, Isle of Manen rendezik a PokerStars UKIPT versenysorozatának új főversenyét, melyen három magyar játékos jutott tovább a selejtezőkből.

Soha nem rendeztek még ilyen nívós pókereseményt Isle of Man szigetén, mint most. Sőt az UKIPT sorozat 1 100 fontos főversenyén magyar továbbjutók is akadtak – írja a Poker.hu.

Nem éppen a játékoscsalogató látványosságairól híres a kis brit szigetecske, Isle of Man, azonban a póker szempontjából mégis hihetetlenül fontos szerepet tölt be.

Itt helyezkedik el ugyanis a PokerStars főhadiszállása, így adta magát, hogy egyszer itt is rendezzenek egy tornát. Ehhez tökéletesen passzol az UK & Ireland Poker Tour versenysorozat, mely rendkívül népszerű az Egyesült Királyságban.

Az 1 100 fontos nevezési díjat végül a két selejtező napon összesen 379-en fizették be, a nyereményalap így nem érte el a garantáltat, ami viszont 500 ezer font lesz.

Ebből 55 főt díjaznak, akik között remélhetőleg majd láthatjuk azt a három magyar zsugást is, akik továbbjutottak a selejtezőkből.

Kovács Gergő az 1A napról, míg Mécs Máté és Szabó Gábor az 1B napról vívta ki a második napos szereplést. Mind a hárman az átlagzseton feletti stackkel rendelkeznek, és nagy reményekkel várhatják a verseny folytatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik