Sport

Nyolcmilliót kaszált a magyar pókeres

póker, zseton (zsetonok, )
póker, zseton (zsetonok, )

A francia PokerStars nagyversenyén a harmadik helyig jutott a miskolci SlyderS1, amiért 27 ezer eurót, kicsivel több mint nyolcmillió forintot kapott.

Egyre sikeresebbek és sikeresebbek a magyar online zsugások, többek közt már a francia PokerStars oldalára is betörtek, ahol SlyderS1 hétfőn egy értékes harmadik helyet csípett el – írja a Poker.hu.

Kétnapos verseny rendeztek a PokerStars francia oldalán. A French Championship of Online Poker, azaz az FCOOP keretében tartották meg a 100 euró nevezési díjú, 300 ezer euró garantált tornát.

A No Limit Hold’em típusú eseményen 3 665 játékos indult el, amivel jócskán megnőtt a terem által bevállalt nyereményalap, végül 333 ezer eurót osztottak szét a pénzbeérők között.

495 főt került díjazásra, a győztesnek 52 ezer eurót tettek félre. A kilencfős fináléba bejutott egy magyar is, mégpedig a miskolci illetőségű SlyderS1_fr, aki a harmadik helyig menetelt.

A sikeres magyar zsugás újabb nagy nyereményt szerzett, a bronzérem ugyanis 27 514 eurót, azaz kicsivel több mint nyolcmillió forintot ért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik