Sport

Majdnem megtréfálta a Rams csoportelsőt

Marshawn-Lynch-Seattle-Seahawks(210x140)(1).jpg (marshawn lynch, seattle seahawks, )
Marshawn-Lynch-Seattle-Seahawks(210x140)(1).jpg (marshawn lynch, seattle seahawks, )

A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság hétfő esti rangadóján nem remekelt az eddig kiválóan teljesítő Seattle, de így is megnyerte a meccset.

A vasárnapi meccsdömping után szokás szerint a hétfő esti rangadóval zárult az NFL aktuális játékhete. A nyolcadik forduló utolsó meccsén az NFC nyugati csoportjának listavezetője a Seattle Seahawks a sereghajtó St. Louis Rams gárdájához látogatott.

A Russel Wilson vezette támadóegység nem a megszokott módon tündökölt, bár két touchdownt így is összehozott. A védelem viszont gyakorlatilag megnyerte a meccset a vendégeknek, hiszen egyetlen egy touchdownt sem engedélyezett a Kellen Clemens irányította Ramsnek.

A vendéglátok csak Greg Zuerlein mezőnygóljaival tartották a lépést. A végén még volt esélyük a hazaiaknak, de az utolsó támadásukba hiba csúszott, amivel el is bukták a mérkőzést.

A Seahawks így nyolc meccs után hét győzelemmel és egy vereséggel továbbra is vezeti a csoportot, míg a Rams három győzelme mellett már öt vereséggel rendelkezik, így egy távolabb kerül a playofftól.

Eredmény-NFL, 8. hét

St. Louis Rams – Seattle Seahawks 9-14

Videó-A mérkőzés legfontosabb momentumai

Ajánlott videó

Olvasói sztorik