Sport

Újabb sikeres magyar online póker hétvége

póker (póker, )
póker (póker, )

Hétről hétre jobbnál jobb eredményeket érnek el a magyar online zsugások, így a mostani hétvégén sem maradhattak el a sikerek.

A nagy hétvégi online versenyek során számos magyar játékos ért el ötszámjegyű nyereményt, összesen több mint 60 ezer dollárt kártyáztak össze – írja a Poker.hu.

Három különböző online pókerterem jelentette a vadászmezőt hétvégén játékosainknak. A Full Tilt Pokeren született a legnagyobb siker, amikor is a Micro Turbo Online Poker Series versenysorozat 15 dolláros főversenyén „ercsi4” bejutott a döntő asztalra.

A magyar játékos négy főnél belement az alkuba három ellenfelével, aminek értelmében közel harmincezer dollárt kapott. A 4. hely végül a végállomást jelentette számára, így ez az összeg maradt a nyereménye.

A PokerStars Hotter 55 eseményén született a következő magyar siker. „Krisz166” jutott el háromezer játékos között a párbajig, amit sajnos elbukott, így az ezüstéremért járó 17 600 dollárt tehette zsebre.

A francia PokerStars oldalon, a „WPT_gyro” nickkel rendelkező magyar zsugás menetelt döntő asztalra egy 300 eurós versenyen. Az ötödik helyen zárt, így 9 700 euró ütötte markát.

Utoljára, de nem utolsósorban „trumann” második helyéről kell említést tennünk. Ő érte el a legkisebb nyereményt a hétvégén, a Full Tilt Poker 3 dolláros versenyén jutott Heads Upba, ahol alulmaradt, de így is 5 400 dollárt tehetett zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik