Sport

Viktor Blom elképesztő idényt fut az online asztaloknál

póker (póker, )
póker (póker, )

Hihetetlen, amit a svéd Viktor Blom művel. Idén harmadszor kapaszkodott fel ötmillió dolláros bukóból, és ismét az év legnagyobb nyerője lett.

A hatalmas kilengéseiről híres, kócos hajú svéd fenegyerek, Viktor „Isildur1” Blom októberben már ötmillió dollárt kaszált az online asztaloknál, amivel ismét az év legtöbbet nyerő játékosává vált – írja a Poker.hu.

A félelmetes varianciával játszó Blom 2013 januárját ellentmondást nem tűrő játékkal kezdte, valósággal átgázolt a világ legnehezebb mezőnyét felvonultató high stakes limiteken. Négymillió dollárt nyert az év első hónapjában, és nagyon úgy tűnt, hogy senki nem szállhat majd vele harcba idén.

Jó formája azonban csak márciusig tartott ki, amikorra elbukta mindenét, és ismét nullán állt. Innen kitartó játékkal júliusig ismét gigantikus nyerővé vált, már ötmillió dollár feküdt a számláján.

De nem is Viktor Blom lett volna, ha ezt a hihetetlen nagy összeget se bukta volna el. Mindössze három hónapig tartott ki ez a pénz, októberben nem meglepő módon újra nullát mutatott az egyenlege.

Természetesen ez az „apró” kis fiaskó sem szegte kedvét, és az ősz második havában ismét formába lendült, ámulatba ejtő játékot produkálva visszanyerte mind az ötmillió dollárt, és azóta is folyamatosan játszik, megállás nélkül.

Vajon ez a pénz meddig tart majd ki neki? Meddig lesz képes Blom újra és újra talpra állni? Ezek a kérdések foglalkoztatják a pókerfanatikusokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik