Sport

Jobb utca, bal utca, anyósfogsor és disznó

A Nemzeti Sport nyerte a II. Média Tekebajnokságot. Az FTC főhadiszállásán lebonyolított eseményen népes mezőny vett részt. Az ezüstérmet a Sport TV szerezte meg az MTI és a Hír TV vegyes előtt, csapatunk a 6-12. helyen végzett.

A magyar tekesport reneszánszát éli. A női és a férfi válogatott is világbajnoki címet nyert idén májusban, remekelnek csapataink a nemzetközi kupákban, valamint az egyéni kategóriákban is meghatározó szerepet játszanak a magyarok.


Hajdú B. István nem csak a mikrofon mögött állja meg a helyét. A képre kattintva galéria nyílik
Forrás: Magyar Tekeszövetség

Ettől aztán kedvet kaptunk és kipróbáltuk mi is. Gurítottunk “anyósfogsort”, “disznót”, céloztunk a “jobb utcára”, meg a balra és meneteltünk egészen a negyeddöntőig, ahol futballszakzsargonból véve bíztató kezdést követően elfáradtunk, majd kidomborodott ellenfelünk tudásbeli fölénye. A Digisport csapata 2 fával küldött minket zuhanyozni.

A Magyar Tekeszövetség először tavaly rendezte meg a tornát az utanpotlassport.hu és az FTC teke szakosztályával közösen, akkor a Magyar Nemzet duója győzött. „Fontosnak tartjuk, hogy az írásaikkal, műsoraikkal, hanganyagaikkal a sportot támogató újságírók, a mi sportágunkban is rendszeresen kipróbálják magukat, közvetlenül is megismerjék a tekesportot” – mondta Dávid Veronika, a Magyar Tekeszövetség főtitkára. Ha csapatunk számára sikeres nem is, de mindenképp remek volt a próba. Ajánljuk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik