Sport

Kis lépés az Óriásoktól

new york giants (new york giants)
new york giants (new york giants)

A New York Giants hetedik mérkőzésén megszereze első győzelmét, így az Óriások már nem nyeretlenek az NFL-ben.

Kedd hajnalban történelmi összecsapásra készült a Giants és a Minnesota Vikings, ugyanis a hétőf esti rangadók során egyszer sem csapott össze két ilyen gyenge együttes a szezon közepén. A Vikings ugyanis 1-5-el, a Giants pedig 0-6-al állt, vagyis az 1-11-es mérleg meglehetősen pocsék.

A 2011-es bajnok szurkolói nagyon várták már, hogy megszakadjon a rossz sorozat és ez most be is következett, ugyanis esélyt sem adtak ellenfelüknek.


Manning győzelemre vezette csapatát
Fotó: AFP

Eli Manning remek játékkal 200 yardot és egy touchdown-passzt hozott össze, a Giants korábban betonerős védelme pedig a régi időket hozta vissza, hiszen Adrian Petersont 28 yardon tartották. A Vikings kiváló futója ezt 13 kísérletből hozta össze, vagyis 2,2 yardot átlagolt futásonként.

Végül 23-7-re a Giants nyerte a rangadót, így már csak két nyeretlen csapat van a ligában: a Tampa Bay Buccanneers és a Jacksonville Jaguars.

A mérkőzés legszebb jelenete az volt, ahogy Jared Allen, a Viking védője egy kézzel vitte a földre Eli Manninget úgy, hogy közben Beatty-vel harcolt és semmit sem látott az ellenfél irányítójából.

Eredmény – NFL, 7. hét

New York Giants – Minnesota Viking 23-7

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik