Sport

Túl van a műtéten Gyurta edzője

Széles Sándor (széles sándor, sportcsillagok gálaestje, )
Széles Sándor (széles sándor, sportcsillagok gálaestje, )

Széles Sándor köldöksérv miatt feküdt kés alá.

Az úszótréner nevét talán az egész ország megjegyezte a barcelonai vizes-világbajnokság idején, amikor a Magyar Úszó Szövetség (MUSZ) hirtelen hazaküldte, Gyárfás Tamás elnök pedig a vélt vagy valós alkoholproblémáit nevezte meg indokként. Széles Sándor a héten kórházban feküdt, köldöksérve volt.

„A Budai Irgalmasrendi Kórházban ideális körülmények fogadtak, kedden volt a köldöksérvműtétem, pénteken már ki is engedtek. Maga az operáció nem volt több 40-45 percnél, altatásban végezték. Csak egy kivezető cső maradt, hamarosan azt is eltávolítják. Megyek még ellenőrzésekre, néhány hétig kímélnem kell magam” – mondta Széles Sándor a Heti Válasznak.

A szakember azt is elmondta, hogy nem randalírozott, vagy italozott Barcelonában, egyszerűen csak nem volt jó bőrben.

„Már nem tudni, ki szólt kinek és mit mondott, jól fel lett fújva ez az egész. Másnap fel is hívott Gyárfás Tamás, miután értesült a részletekről, hogy ha szeretnék, nyugodtan maradjak, de akkor inkább már hazajöttem.”

A világ-, olimpiai és Európa-bajnok Gyurta Dánielről elmondta, jelenleg napi két edzéssel készül a következő szezonra, de nem úszik többet 12 kilométernél. A napi penzum ugyanakkor hamarosan 16-17 kilométer lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik