Sport

Roger Hairabedian világbajnoki címet szerzett

póker, zseton (zsetonok, )
póker, zseton (zsetonok, )

A Párizsban zajló World Series of Poker Europe versenysorozatán a hazai játékos, Roger Hairabedian szerezte meg az ötös számú torna bajnoki címét.

A WSOPE ötödik versenyén, a 2 200 eurós No Limit Hold’em tornán a hazaiak játékosa, Roger Hairabedian szerezte meg a győzelmet – írja a Poker.hu.

A World Series of Poker Europe versenysorozatának ötös számú eseményére, a 2 200 euró nevezési díjú Hold’em tornára 337 játékos fizetett be, aki 647 ezer eurós nyereményalapot hoztak létre.

36 főt díjaztak, az ismertebb nevek közül pénzbe ért Phil Hellmuth, Martin Jacobson, Jeff Rossiter, Jonathan Duhamel és Jason Mann is.

A hétfős döntő egy igazi legenda, az amerikai Erik Seidel vezetésével alakult ki. A sokáig az All-Time Money Listen egyeduralkodó, valamint nyolcszoros WSOP bajnok játékos előnyét egészen a párbajig őrizte, amit 2-1 arányú zsetontöbbséggel kezdhetett meg a francia Roger Hairabedian ellen.

A Heads Upban viszont megfordultak a dolgok, Hairabedian át tudta venni a vezetést, és végül a bajnoki címet is ő szerezte meg. Az utolsó partiban király párral múlta felül Seidel nyolcas párját, aki a második helyért 92 ezer eurót, míg Hairabedian a győzelemért 149 ezer eurót tehetett zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik