Sport

Tomori: A szurkolóink miatt nyertünk

tomori zsuzsanna (tomori zsuzsanna, kézilabda)
tomori zsuzsanna (tomori zsuzsanna, kézilabda)

A Ferencváros kiválósága szerint vasárnap elérte a célját az FTC női kézilabdacsapata.

Amint arról vasárnap írtunk, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata Dabason egy igen kiélezett küzdelemben szerezte meg első pontjait a Bajnokok Ligája csoportkörében: a zöld-fehérek a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát múlták felül 27-25 arányban. A meccs egyik legjobbja a hét gólt szerző Tomori Zsuzsanna volt, aki így értékelte az összecsapást:

„Ezt a sikert a szurkolóink támogatásának köszönhetjük. Jól játszottunk 10-15 percig, de kétgólos előnyünkben kissé elkényelmesedtünk, így az ellenfelünk utolért minket. A legfontosabb, hogy elértük a célunkat” – idézi Tomorit az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) honlapja.


Tomorit megpróbálták megállítani – mindhiába
Fotó: MTI

Dragan Adzic, a montenegróiak vezetőedzője a lefújás után Tomorit dicsérte és saját csapatát szidta:

„Tomori a világon a legjobb a posztján. Miután nagy vereségbe szaladtak bele Dániában, tudtuk, hogy az első hazai mérkőzésünkön sokkal jobban fognak játszani. Ugyanakkor a csapatom védekezésével egyáltalán nem vagyok elégedett.”

A Ferencváros legközelebb október 20-án, azaz vasárnap lép pályára, a lengyel Lublint fogadják Tomoriék. A lengyelek két zakóval indították a sorozatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik