Sport

25 milliót nyert magyar online zsugás

forint (forint)
forint (forint)

A PokerStarson az „Iroland83” néven kártyázó magyar zsugás a harmadik helyet szerezte meg a patinás Sunday Millionon, amivel 115 ezer dollárt, 25 millió forintot nyert.

Minden vasárnap megrendezésre kerül a világ egyik legpatinásabb online tornája, a PokerStars Sunday Million. Ezen a héten a magyar „Iroland83” a harmadik helyig menetelt rajta, ami kicsivel több mint 25 millió forintot hozott neki a konyhára – írja a Poker.hu.

Hétről hétre több ezren vesznek részt, és küzdenek meg a több százezer dolláros nyereményekért a PokerStars Sunday Millionján. Most vasárnap sem különbözött ettől, 7 243 játékos nevezett a 215 dolláros tornára, amivel 1 448 600 dolláros nyereményalap jött létre.

A versenyen két magyar játékos jutott közel a tűzhöz. Sokáig jól menetelt, sajnos azonban az 50. helyen „twirlpro” távozni kényszerült, de így is 2 500 dollárt nyert.

Még jobb eredményre számíthatott az ismeretlen „Iroland83”, aki viszont bejutott a kilencfős döntőbe. A magyar játékos remekül szerepelt, sőt amikor már csak heten maradtak, átvette a vezetést, amit egészen négy főig őrzött.

Ekkor azonban a svéd „claffit01” és az argentin „danycou” is megelőzte, lecsúszott a harmadik helyre, amin a negyedikként végző brazil „Keyhell” kieséséig sem tudott javítani, és végül a bronzérem jutott neki.

Az utolsó partijában A-T lapokkal ment allin, amit a remek napot kifogó „claffit01” adott meg A-K kombinációval, és a 7-6-8-J-5 közös boardon jobb kísérőjének köszönhetően kiejtette a magyar kártyást.

Iroland83” élete legnagyobb eredményét elérve 115 888 dollárt, azaz kicsivel több mint 25 millió forintot nyert. A versenyen a győzelmet és a 217 ezer dolláros fődíjat végül „danycou” szerezte meg, aki a párbajban végül kipukkadó „claffit01”-et verte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik