Sport

Kialakult a nyolcfős finálé Londonban

poker(1)(960x640)(1).jpg (póker, )
poker(1)(960x640)(1).jpg (póker, )

Az EPT London főversenyén kialakult a legjobb nyolc személye, az élen a döntőt az ausztrál Jeff Rossiter kezdheti meg.

Kialakult az European Poker Tour londoni főversenyének fináléja. Az élen egy ausztrál zsugás, Jeff Rossiter várja a szombati döntőt – írja a Poker.hu.

Sajnos a magyar zsugások a második játéknapon távoztak az EPT London főversenyéről, és ekkor még nem is ért pénzbe a mezőny. Ide csak a harmadik napon jutott el a 87 díjazott játékos, onnantól pedig az volt a kérdés, hogy kik játszhatják majd a nyolcfős finálét, és kik küzdhetnek meg az 561 ezer fontos fődíjért.

A fizetős helyekre olyan neves játékosok jutott be, mint Gaelle Baumann,Fabian Quoss, Theo Jorgensen , Steven Silverman, Mike Watson, Dan Smith, David Vamplew, Timothy Adams, David „Devilfish” Ulliott, Shannon Shorr és Thomas Muhlocker.

Végül a döntő asztal az ötödik játéknapon alakult ki, a legismertebb játékos egyben a legtöbb zsetonnal rendelkező Jeff Rossiter. Az ausztrálra a legnagyobb veszéllyel a svéd Robin Ylitalo lehet, minden bizonnyal ők ketten kiélezett küzdelmet fognak vívni a kupáért és az 561 ezer fontot érő bajnoki címért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik