Sport

Chris Moorman újabb csúcsot döntött

póker (póker, )
póker (póker, )

Saját maga rekordját döntötte meg a brit Chris Moorman, miután a hétvégén megszerezte 16. Triple Crownját is.

Miután online karriernyereményét tízmillió dollár fölé növelte nemrégiben a brit Chris Moorman, újabb Triple Crown címet szerzett, a saját maga által tartott rekordot növelte így 16-ra – írja a Poker.hu.

A világ egyik legjobb online pókerjátékosának tartják a brit Chris Moormant, aki próbál is megfelelni a rá tornyosuló felelősségeknek. Ezt olyan parádésan tette idáig, hogy szeptember végén átlépte a tízmillió dolláros álomhatárt, nála többet senki nem nyert még online versenyeken.

A másik rekord, amit ő tart, az a Pocketfives oldal által vezetett Triple Crown lista, ami az egyik legnagyobb elismeréssel bíró pókeres cím a világon. Ehhez egy naptári hét alatt három különböző online pókerteremben, három különböző versenyt is meg kell nyerni, amiken viszont legalább tízezer dollárt meg kell haladni a nyereményalapnak, és legalább 100 játékosnak el kell indulnia rajtuk.

Moorman eddig is egyedüli uralkodója volt ennek a címnek, amihez egyet most hozzáadott, így növelve Triple Crownjai számát 16-ra.

Érdekesség, hogy őt a magyar Bélabácsi követi, aki bár már nem aktív, tizenegy címével így is a második helyen áll. A harmadik pozíciót kilenc ilyen címmel a dán „mementmori” birtokolja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik