Sport

Vízilabda-toborzó Dorogon

Vízilabda-toborzót hirdet lányok és fiúk részére a dorogi Új-Hullám SE. Az ingyenes edzéseken ki lehet próbálni a sportágat, és a gyerekek megismerkedhetnek az edzőkkel és az uszodával is.

Az Új-Hullám SE jelenleg gyermek, serdülő és ifjúsági csapattal vesz részt a Budapesti Vízilabda Bajnokságban, és indul a Duna Kupában is.

A szakosztály vezetőedzője Györe Lajos, egykori KEK-győztes játékos, korábbi női utánpótlás-válogatott szövetségi kapitány, az Európa-bajnok felnőtt női válogatott edzője, aki klubcsapataival magyar bajnoki címeket és LEN Kupát, illetve Szuperkupát is nyert. Györe Lajos a vezetőedzői feladatainak ellátása mellett az ifjúsági csapat edzője is.

Szarvas Dávid edző az előkészítő, a gyermek- és a serdülőcsapatokkal dolgozik. Az egyesület célja, hogy a képzés és versenyeztetés során a fiúcsapatok mellett egy női csapatot is ki tudjon alakítani.

Aki tehát szeretné magát kipróbálni az egyik magyar sikersportágban, jelentkezzen a vízilabda-toborzóra október 25-én, november 6-án vagy november 8-án (16.00-17.00) a Dorog Városi Uszodában. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amelyet Schieszler Annánál lehet megtenni. (Tel: 06-30-516-9644)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik