Sport

Újabb meglepetést szállított a Fradi

jégkorong (oroszország, usa, jégkorong)
jégkorong (oroszország, usa, jégkorong)

A Ferencváros jégkorongcsapata kisebb meglepetésre 4-1-re nyert a Brassó ellen a jégkorongos MOL Ligában. Hozta a kötelezőt a Dab.Docler és a Miskolci Jegesmedvék.

A címvédő Dunaújváros hazai környezetben próbált meg javítani az Érsekújváron vasárnap elszenvedett vereséget követően, a megfiatalított Csíkszereda pedig ehhez megfelelő partnernek bizonyult. Az erdélyi együttes az első harmadban még úgy-ahogy tartotta magát, majd a hazaiak a második harmadban két gólt ütve gyakorlatilag el is döntötték a mérkőzést. A kissé unalmas folytatásban még az örökifjú Peterdi Imre is beköszönt, a vendégektől még csak a szépítésre sem futotta, 3-0 lett a vége.

Miskolcon a jelek szerint még mindig jól seper az új seprű, a múlt héten edzőváltáson áteső Jegesmedvék ugyanis hétfőn is nyerni tudtak, igaz, az eddig nyeretlen Újpest ellen ez kötelező feladat is volt. A meccs felénél még 1-1 volt az állás, de összességében nem forgott veszélyben a borsodiak sikere, akik 4-1-re diadalmaskodtak a Megyeri úton.

A játéknap harmadik mérkőzését Pesterzsébeten rendezték, ahol a Ferencváros fogadta a Brassót. A zöld-fehérek rendesen megerősödtek a szezonra, már korábban is értek el szép eredményeket és ismét sikerült az erdélyi ellenfelet két vállra fektetni: 4-1-re nyert az FTC.

Eredmények – MOL Liga, alapszakasz

FTC-Corona Brasov (román) 4-1 (1-1, 2-0, 1-0)
Gólszerzők: Lencsés (13.), Ölander (22.), Ojanen (27.), Sijka (59.), illetve Petres (18.)

Dab.Docler – HSC Csíkszereda (román) 3-0 (0-0, 2-0, 1-0)
Gólszerzők: Pavuk (22.), Azari (23.), Peterdi (51.)

UTE-Miskolci Jegesmedvék 1-4 (0-1, 1-1, 0-2)
Gólszerzők: Sweeney (28.), illetve Metcalfe (13.), Faith (34.), Popovics (47.), Knox (54.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik