Sport

Martin Finger nyerte a londoni Super High Rollert

póker (póker, )
póker (póker, )

Az EPT London Super High Roller fináléjában senkinek sem kegyelmezett a német Martin Finger, a győzelemért 821 ezer fontot vehetett fel a kasszánál.

Német dominancia jellemezte a European Poker Tour London magas nevezési díjú versenyét. A dobogó mindhárom fokára német játékos állhatott fel, a győzelmet Martin Finger szerezte meg – írja a Poker.hu.

A nyolcfős döntő asztal felét német játékosok tetté ki az EPT London ötvenezer fontos nevezési díjú Super High Rollerén. Az élen Martin Finger kezdhetett, a sztárokkal tűzdelt fináléban egy kakukktojás volt csak, az amerikai üzletember, Bill Perkins, aki viszont egyáltalán nem okozott csalódást, amatőr léttére.

Sorrendben a finn Patrik Antonius, az amerikai David Benefield és a kanadai Timothy Adams búcsúztak. Majd következett egy dupla kiesés, Finger bánt el honfitársával, Johannes Starssmannal és az említett Perkins-szel, és már is csak hárman maradtak.

Végül a párbajról Christoph Vogelsang maradt le, két honfitársa, Finger mellett Tobias Reinkemeier játszhatta a heads upot.

Finger óriási előnyben volt, nem is adta ki kezéből a győzelmet, az utolsó partiban bubi párral callolta le Reinkemeier nyolcas párra mondott allinjét, és a T-6-5-3-T közös lapokon jobbak maradtak a bubik.

Finger egy percre sem adta ki kezéből a vezetést, a bajnoki címe 821 ezer fontot eredményezett számára. Reinkemeier 593 ezer fonttal gazdagodott, míg a német különítmény a 2,8 milliós nyereményalapból kétmilliót vihetett haza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik