Sport

Több mint egymillió az edzőnek

Jotekonysagi-foci-Vacon(7)(960x640).jpg (jótékonysági focigála, vác, )
Jotekonysagi-foci-Vacon(7)(960x640).jpg (jótékonysági focigála, vác, )

650 néző váltott jegyet a váci focimeccsekre, hogy a leukémiás sportembernek segítsen.

A találkozókat a nagybeteg Mózner János, a Vác korábbi játékosa, majd edzője támogatására szervezték régi klubtársai. – Utoljára akkor volt ennyi szurkoló a váci stadionban, amikor bajnokságot nyert a csapat – mondja örömmel Kiss Ferenc, a jótékonysági gála fő szervezője, aki nemcsak csapattársa volt az edzőnek, hanem azóta is egyik legjobb barátja. Amúgy 3:2-re nyert a Magyar Öregfiúk Válogatottja a Váci Öregfiúk ellen vasárnap kora délután, de most kivételesen nem az eredményen volt a hangsúly.

Mózner is ott volt

Kiss Ferenc a dunakanyar24 érdeklődésére elmondta, hogy rövid ideig Mózner edző is ott volt a pálya szélén. – Kiengedték Jánost az orvosok a fővárosi László Kórházból, de csak egy órát tudott köztünk lenni, pihennie kell és két hét múlva újból kórházba kell vonulnia a következő kezelésre – árulta el a jó barát.

Fotó: Gyetvai Andrea

Egész nap foci

Az egész napos rendezvényen összesen négy meccset nézhettek meg a váciak: Délelőtt a váci és gödöllői utánpótlás csapatok mérkőztek, majd az öregfiú találkozó után következett a rendes játék, vagyis a Pest megyei I. osztályban szereplő Vác SC és a Gödöllői SK összecsapása.

Az egész napos rendezvény teljes bevételét átutalják Mózner János gyógykezelésének támogatására a 10300002-10489233-49010011 (MKB) bankszámlára. Erre a számlaszámra azok is küldhetnek felajánlást, akik nem tudtak elmenni a vasárnapi meccsekre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik