Sport

Martin Finger a londoni Super High Roller finálé élén

póker (póker, )
póker (póker, )

Német dominancia jellemzi az EPT Londoni Super High Roller döntő asztalát, melyet Martin Finger kezdhet majd az élről.

Martin Finger kaparintotta meg a vezetést az EPT London Super High Roller döntőjében, aki a legesélyesebbként indul 821 ezer fontot érő bajnoki címért megszerzéséért – írja a Poker.hu.

A finálé kialakulását vette célba a még versenyben lévő 34 játékos az European Poker Tour London 50 ezer fontos Super High Roller tornáján. A német Johannes Strassmann állt az élen, míg honfitársai valósággal ellepték az asztalokat.

Nem csoda hát, hogy a nyolcfős döntő asztalra is négy német jutott be végül. Az odáig vezető úton egyébként olyan nagy sztárok hasaltak el, mint Ole Schemion, Mike McDonald, Daniel Negreanu, Steve O’ Dwyer, John Juanda, Sorel Mizzi, Jason Mercier és Jonathan Duhamel.

A finálé élére Martin Finger ugrott, szorosan követi őt Strassmann, majd következik az amerikai hobbista, Bill Perkins és, az idei WSOP Main Event November Nine tag, David Benefield. Ott lehet még a döntőben a finn Patrik Antonius, a kanadai Timothy Adams, valamint még két német zsugás, Christoph Vogelsang és Tobias Reinkemeier is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik