Sport

Elkezdődött a gigászok harca Londonban

póker, zseton (zsetonok, )
póker, zseton (zsetonok, )

Elrajtolt az EPT London Super High Rollere, a póker gigászai pedig asztalhoz ültek, hogy megküzdjenek a milliós nyereményekért.

Kezdetét vette az European Poker Tour London 50 ezer fontos Super High Roller tornája. Az első játéknapot követően a német Johannes Strassmann szerezte meg a vezetést – írja a Poker.hu.

Nem kis összeget, ötvenezer fontot kellett befizetni annak a kasszába, aki el akart indulni az EPT London Super High Rollerén. Így nem csoda, ha a leggazdagabb üzletemberek mellett megjelentek a póker legnagyobb sztárjai is, hogy harcba szálljanak a milliós kifizetéssel kecsegtető helyezésekért.

A re-entry típusú tornán 52 befizetés történt, amiből a német Philipp Gruissem egymaga hármat tett ki, továbbjutni még sem sikerült neki. Az élen honfitársa, Johannes Strassman zárt, aki félelmetes nagy előnyt épített, több mint másfél millió zsetonnal vezet, az amerikai Steve O’Dwyer mindössze 900 ezerrel követi őt.

A második napon ott lesz még a folytatásban Daniel Negreanu, Sam Trickett, Jonathan Duhamel, Jason Mercier és Sorel Mizzi is.

Mivel a kezdésig lehet még nevezni, így akár 60 befizető fölé is növekedhet a végső szám, amivel már több mint hárommillió font kerülhet a nyereményalapba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik