Sport

Szombaton este: Pick Szeged-Csurgó

Szombaton 18 órakor a férfi kézilabda NB I-ben a Pick Szeged együttese hazai pályán a Csurgói KK-t fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

A Pick hétből hétszer győztesen hagyta el a pályát, míg a Somogy megyei együttes hat meccsen hat győzelmet könyvelhetett el.

Eddig 14-szer találkozott egymással az NB I-ben a két csapat, és 13 szegedi győzelem – az elmúlt idényben a bajnoki elődöntő második meccsén a rendes játékidőben döntetlen lett az eredmény, de hetesekkel mi nyertünk, így ez is a győztes kategóriába tartozik – és egy csurgói döntetlen született.

Hazai pályán a Pick eddig hibátlan, minden meccsét magabiztosan nyerte. A keretből mindenki egészséges, Marko Laszica is elkezdi a edzéseket.

A CSKK-ban több ismerős játékos is felfedezhető, Herbert Gábort, Oláh Gábor és Lele Ákos egykor a Pick-játékosa volt.

Imre Vilmos csapata a magyar bajnokság mellett az EHF-kupában is szerepel, így a Pickhez hasonlóan idén három fronton harcol. A nyáron több új játékost szerződtettek, a már említette Lelén kívül a spanyol Aguirrezabalaga, a fehérorosz Puhovszkij, a szerb Golubovics és a magyar Pordán érkezett a csapathoz.

A meccsre 1500 forintba kerül a belépő, a családi jegy 2000 forint. A pénztár 16 órakor nyit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik