Sport

Di Maria gólpassza mindent visz?

real madrid (real madrid, )
real madrid (real madrid, )

A BL szerda esti meccsein számos szép megmozdulást láthattunk. Íme, a három legjobb.

A hármat nehéz lenne rangsorolni, így erre nem is vállalkozunk, hiszen Ronaldo fejese, vagyis inkább az előkészítés, Jens Hegeler bombája, valamint a PSG csapatjátéka egyaránt bámulatos jelenet.

A Real Madrid 4-0-ra hozta meccsét a Koppenhága ellen: Angel Di Maria és Cristiano Ronaldo is két-két gólt vállalt. Ráadásul a másodiknál előbbi volt a gólpasszt adó, utóbbi a bejefező.

Az argentin középpályás ugyanis rabonával tette be középre a játékszert, ami ilyen kiélezett szituációban, egygólos vezetésnél meglehetősen merész, főleg ha nem jön be. De bejött neki, Ronaldo pedig simán bólintott. Ne felejtsük el azt sem, hogy Benzema mesteri passzal szolgálta ki Di Mariát…

A sorban második a Bayer Leverkusen-Real Sociedad mérkőzés győztes találata. A meccs 1-1-re állt egészen a 94. percig, ám ekkor szabadrúgáshoz jutottak a németek, a baszkok kapujától 20 méterre.

Jens Hegeler nem gondolkodott sokat, kapura küldte a labdát, ami lefelé csapódva a kapuban kötött ki. Szépségdíjas, ráadásul három pontot érő gól.

Végül következzen a PSG-Benfica összecsapás második gólja. A franciák a találkozót egyébként hárommal nyerték meg, vagyis simán vezetik csoportjukat.

A portugálok elleni mérkőzésen, a 25. percben Marquinhos vette be a vendégek kapuját, ám előtte Ibrahimovic sarokkal passzolt Verrattihoz, ahi kapásból tette ki a labdát Matuidinek. A labda be középre, majd a hálóban kötött ki.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik