Sport

Michael Jordan mindenkinek beszólt

Michael Jordan (michael jordan, )
Michael Jordan (michael jordan, )

A kosárlabdázás egyik meghatározó alakja szerint egyedül Kobe Bryant lett volna képes őt megállítani fénykorában. Az indoklás nem volt túl kedves.

Egy hamarosan megjelenő számítógépes játék kapcsán készítettek interjút Michael Jordannel, minden idők egyik legjobb kosárlabdázójával, az élő legenda pedig meg is ragadta az alkalmat arra, hogy kicsit odabökjön többieknek.


Michael Jordan megmondta a tutit
Fotó: AFP

A riporter azt tudakolta az 50 esztendős MJ-től, hogy csúcskorában hányan tudták volna megállítani egy az egy ellen a liga egykori és jelenlegi sztárjai közül – mint például Elgin Baylor, Jerry West, Julius Erving, Carmelo Anthony, Dwyane Wade vagy éppen LeBron James. Jordan erre tömör, ütős választ adott:

„Azt hiszem egyikük ellen sem veszítenék. Talán Kobe Bryant ellen, de azért, meg ő ellopta a mozdulataimat” – mondta az 50 esztendős, korábbi hatszoros bajnok Jordan, aki 15 szezon alatt 30,1 pontot áltagolt az NBA alapszakaszában.

Nem késett sokat a válasz, Bryant, a Los Angeles Lakers kiválósága a Twitteren üzente azt a „levegő urának”, hogy régebben ő lopott pár mozdulatot Jordantől, a mai fiatalok pedig tőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik