Sport

Manning és Broncos kéz a kézben dönti a rekordokat

Peyton Manning (peyton manning, denver broncos, )
Peyton Manning (peyton manning, denver broncos, )

Az NFL 4. játékhetén a Denver Broncos 52-20-ra ütötte ki a Philadelphia Eaglest.

Továbbra is páratlan izgalmakat kínálnak az NFL meccsei, hiszen megjósolhatatlan, egy-egy mérkőzés milyen végeredménnyel zárul majd. A kiscsapatok simán elkapják a nagyokat, erre láthattunk példát a Cleveland-Cincinnatti és a Buffalo-Baltimore meccsek is: a bajnok Ravens 3 ponttal kapott ki, a csoportgyőzelemre is esélyes Bengals pedig még touchdownt sem szerzett.

Az eddig hibátlan Chicagót simán két vállra fektette a Detroit, de tegyük hozzá, csoportrangadóról van szó, bár ez sem von le a Lions érdemeiből.


Nagyon nem megy nekik
Fotó: AFP

A New York Giants lassan kezdhet nézelődni, kit választanak majd a draft első körében, ugyanis negyedszer is kikaptak, így a 2011-es bajnok vélhetően a liga leggyengébb együttesei között lesz a szezon végén. A dolog pikantériája, hogy most épp a tavalyi legrosszabb verte őket 31-7-re.

A Denverről pedig csak szuperlatívuszokban lehet beszélni: Peyton Manning vezérletével a Broncos továbbra is hibátlan. Az Eagles bármennyire is fogadkozott, hogy Chip Kelly parádés játékhívásaival legyőzik a coloradóiakat, ebből semmi sem jött be, ráadásul annyi pontot szereztek a hazaiak, mint eddig még soha, 52-t. A klub korábbi csúcsa egy meccsen 50 volt, és még Manning is rátett egy lapáttal, mivel az első négy fordulóban 16 hatpontos passzt osztott ki, ami igacsúcs.

A késő esti mérkőzésen a New England Patriots is megszerezte negyedik sikerét, így hiába temetik Tom Bradyt és elkapóit, a bostoni együttes egyelőre hibátlan, ráadásul hamarosan visszatérhet egyik kedvenc célpontja, a tight end Rob Gronkowski is.

Eredmények – NFL, 4. hét

Buffalo Bills–Baltimore Ravens 23-20
Cleveland Browns–Cincinnati Bengals 17-6
Detroit Lions–Chicago Bears 40-32
Kansas City Chiefs–New York Giants 31-7
Minnesota Vikings–Pittsburgh Steelers 34-27
Tampa Bay Buccaneers–Arizona Cardinals 10-13
Jacksonville Jaguars–Indianapolis Colts 3-37
Houston Texans–Seattle Seahawks 20-23 /hosszabbítás után/ 
Tennessee Titans–New York Jets 38-13
Denver Broncos–Philadelphia Eagles 52-20
San Diego Chargers–Dallas Cowboys 30-21
Oakland Raiders–Washington Redskins 14-24
Atlanta Falcons–New England Patriots 23-30

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik