Sport

Kétmillió dollárt bukott az amerikai high stakes játékos

póker (póker, )
póker (póker, )

Hajdanán a világ legrettegettebb játékosának tartották, mára azonban erősen megkopott Tom Dwan fénye, a minap pedig élete legnagyobb bukásáról számolt be twitterén.

Az amerikai Tom „durrrr” Dwan egy hete tért vissza Makaóba, az új Las Vegasnak is titulált kaszinóvárosba, ahol állítása szerint élete legnagyobb veszteségét könyvelte el egy nap alatt – írja a magyar szerencsejátékos oldal.

A még mindig csak 27 éves játékos kedvenc vadászmezeje 2008 és 2011 között a Full Tilt Poker volt, aztán neki is sokba került a Fekete Péntek néven elhíresült FBI-akció, amikor is az amerikai játékosokat kitiltották az összes online pókerteremből.

Az interneten közel tízmilliós nyerővel rendelkező Dwan ezután privát partikon, illetőleg hatalmas pénzzel kecsegtető magastétes játékokban vett részt, eleinte Las Vegasban, majd amikor beindult az élet Makaón, akkor oda tette át székhelyét.

Az ázsiai pókerparadicsomban aztán minden idők legkeményebb partijai indultak be, gyakran 5 ezer / 10 ezer dolláros téten zajlott a játék, amihez az egymillió dolláros beülő csekély semmiségnek tűnt.

Dwan a minap twitterén arról számolt be, hogy élete legnagyobb vesztő sessionjén van túl, ami minden bizonnyal többet jelent mint kétmillió dollár. Eddig az volt köztudott, hogy Viktor „Isildur1” Blom ennyit gombolt le róla a Full Tiltes idők végén, így most akár ennek a többszöröse is lehet, amit Makaón vesztett Dwan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik