Sport

16 millió forintot kaszált a magyar zsugás

póker, zseton (zsetonok, )
póker, zseton (zsetonok, )

MagicHammer második helyen végzett a PokerStars online világbajnokságának egyik versenyén, 71 ezer dollárt, kicsivel kevesebb mint 16 millió forintot kaszált.

Szerda délután rajtolt el a PokerStars WCOOP sorozatának 52-es eseménye, melyen kevés kellett a magyar győzelemhez. MagicHammer révén ugyanis egy második helyet csíptünk el, aki eredményével 71 ezer dollárt, majd 16 millió forintot tehetett zsebre – írja a Poker.hu.

1306 játékos nevezett a PokerStars World Championship of Online Poker, azaz a WCOOP 52-es számú versenyére, a 215 dolláros 1 rebuy 1 addon tornára. A nyereményalap 571 ezer dollár lett, amiből jó pár magyar csípett le magának egy kis szeletet.

Pénzbe ért ugyanis blackDonii, fricirics, budha1968, sandro85 és MagicHammer is, aki viszont a kicsinél jóval nagyobb pénzösszegben reménykedhetett, miután a harmadik helyen bejutott a kilencfős fináléba.

Itt olyan neves ellenfelekkel találkozott, mint a brit Kevin Iacofano, vagy a kanadai Adam Levy.

A magyar kártyás remek játékkal rukkolt elő, hamar előre lépett a második helyre a zsetonállást tekintetbe véve, csak a gibraltári „maxxmeister” előzte meg, aki viszont abszolút dominálta a finálét.

Végül ők ketten jutottak be a párbajba is, ami nem tartott sokáig, sajnos MagicHammer a több mint hárommilliós chiphátrányát nem tudta már ledolgozni. Az utolsó partiban a T-7-Q-9-2 közös lapok feküdtek az asztalon, amikor mindketten allin mentek.

A magyar játékos T-7 két párt mutatott, a gibraltári viszont 8-6-hoz kapott sort, így MagicHammer alulmaradt, és a második helyet szerezte meg. Az ezüstéremért így is 71 375 dollárt, átszámítva majd 16 millió forint kapott, míg maxxmeister 97 ezer dollárral lett gazdagabb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik