Sport

Phil Ivey visszatalált a nyerő útra

póker (póker, )
póker (póker, )

A póker Tiger Woodsaként becézett Phil Ivey régóta csak árnyéka önmagának az online póker hadszínterén. Az elmúlt napokban viszont 800 ezer dollárt nyert, így úgy tűnik visszatalált a helyes útra.

Nem tett jót Phil Iveynak a Fekete Péntek, amikor is az Egyesült Államokat lekapcsolták az online pókerről. Az amerikai játékos ugyanis nem elég, hogy dollármilliókat vesztett a Full Tilt Poker bezárása miatt, a visszatérése óta csak halovány árnyéka korábbi önmagának – írja a Poker.hu.

A Black Friday-ként elhíresült FBI-akció után másfél évvel tért vissza az online körforgásba, de látszólag nagy hatással volt rá a kihagyás, csak kereste-kutatta a régi briliáns megjátszásait.

Nem csoda hát, hogy az év egyik legnagyobb vesztőjévé vált, miután közel nyolc hónap alatt 3,3 millió dollárt bukott, többségében feltörekvő fiatal pókerzsenik ellen.

Azonban nem hiába őt tartják a világ legveszélyesebb játékosának, az elmúlt napokban ugyanis újra ráérezhetett a dolgokra, és elképesztő tempóban kezdte ledolgozni hatalmas bukóját.

Négy nap alatt 800 ezer dollárt nyert, olyan zsugások ellen, mint Patrik „FinddaGrind” Antonius,Alexander „PosftFlopAction” Kostrytin, samrostan, punting-peddler és  Kyle „KPR16” Ray.

Azt hogy ez a teljesítménye állandósulni tud majd, az a jövő nagy kérdése, mindenesetre bizakodásra ad okot követőinek, hogy Ivey már „csak” 2,5 millió dollár mínuszban van 2013-at illetően.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik