Sport

Győri kosarastragédia: segít a rivális

gyori-buszbaleset(1)(1)(960x640).jpg (uni győr, baleset)
gyori-buszbaleset(1)(1)(960x640).jpg (uni győr, baleset)

A győri kosárcsapatot ért szeptember eleji busztragédiában elhunyt Fűzy Ákos vezetőedző és Tapodi Péter klubigazgató családjának ajánlja fel jövő szerdai, szezonnyitó mérkőzésének bevételét a magyar bajnok Uniqa-Euroleasing Sopron.

Az egyesület PINKK Pécsi 424 elleni Közép-európai Liga-találkozóra egységesen ezer forint lesz a belépő, amelyet ezúttal a bérletesektől, a munkatársaktól és az utánpótlás-játékosoktól is elkérnek. Az MKB Aréna bejáratánál urnákat helyeznek el, hogy az érkezők a jegyáron felül is hozzájárulhassanak a nemes cél megvalósításához. A befolyó összeget a két család kapja meg.


A családnak ajánlják fel a bevételt
Fotó: Győr24

Egy nappal korábban, kedden 18 óra 45 perckor néma csendben vonják fel a csarnokban az idei bajnoki címnek és kupagyőzelemnek emléket állító zászlókat. Ekkor díjazzák az előző évadban a klubért legtöbbet tett játékost, majd az aréna kistermében közönségtalálkozóra kerül sor, ezen ott lesz a kispadon Székely Norbertet váltó szerb vezetőedző, Igor Polenek is.

Szeptember 7-én Kapuvár és Vitnyéd között ütközött össze egy személyautóval a győri csapatot a soproni felkészülési mérkőzésre szállító autóbusz. A baleset helyszínén meghalt Tapodi Péter klubigazgató, Fűzy Ákos vezetőedző pedig a győri kórházba szállítása után vesztette életét, több játékos megsérült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik