Sport

Két magyar zsugás is döntőzött az online pókervébén

póker (póker, )
póker (póker, )

Fantasztikusan szerepeltek a magyar játékosok hétfőn az online póker világbajnokságon. N0sferatv és UziStuNNa is döntőbe jutott, ketten együtt pedig hatvanezer dollárt nyertek.

A végjátékhoz közelít a PokerStars World Championship of Online Poker versenysorozata. Talán ennek is köszönhető, hogy beleerősítettek a magyar zsugások, akik közül ketten döntőbe is jutottak a hétfői játéknapon – írja a Poker.hu.

A WCOOP 43-as eseményén, a 215 dolláros No Limit Hold’em tornán 8313 játékos indult el, amivel 1,6 millió dollár került a nyereményalapba. A tornán döntőbe jutott a magyar „N0sferatv” is, aki az ötödik helyen kezdhette meg a finálé küzdelmeit.

Sajnos egy peches összeakadásban neki top párja volt ellenfele szettjével szemben, így végül csak a nyolcadik helyet tudta megszerezni, amivel húszezer dollár ütötte markát.

Ennek az összegnek éppen a dupláját nyerte az ismeretlen magyar zsugás, „UziStuNNa”, aki a 46-os eseményen, a 320 dolláros 5-card Pot Limit Omahán jutott be a hatfős fináléba. A 286 ezer dolláros nyereményalapból játékosunk jócskán kivette a részét, miután háromfős alkuban negyvenezer dollárt tudott magának kicsikarni.

Bár tovább folyt a játék a bajnoki címért, sajnos erről lemaradt „UziStuNNa”, nem tudott már előrelépni, így a harmadik hellyel kellett beérnie. A két magyar kártyás remek teljesítményével összesen hatvanezer dollárt tett zsebre, ami átszámolva kicsivel több mint 13 millió forintot jelent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik