Sport

Íme a világ legnagyobb fanatikusai

Amerikában képesek megőrülni az emberek, ha kedvenc csapatukról van szó. Sportágtól függetlenül persze.

A nagyvilágban léteznek furcsa dolgok. Sport területen például akadnak szurkolók, akik a végletekig képesek rajongani csapatukért. Alighanem ilyen az amerikai Jose Romero is, aki a Los Angeles Dodgers stadionját tetováltatta a koponyájára.

Ivan Garcia már sokkal szolidabb volt. Ő a hátára rajzoltatott egy kevésbé tökéletes, de azért jól kivehető Nate Robinson képet és mozdulatot, így csak az látja szurkolói hovatartozását, aki előtt leveszi az ingét…. Ő azonban még üzent is kedvencének, mondván, ha feltetováltatja magára a képét ugyanmá’ küldjön neki egy mezt… A jó Nate küldött neki. Más kérdés, hogy a képet nem tudta aktualizálni, miután Robinson öt év után 2010-ben otthagyta a New York Knickset.

Akadnak persze olyanok is, akik selejtet gyártanak. Dom Pearson például annak ellenére, hogy hatalmas Liverpool szurkoló még sem tudta helyesen leírni kedvence nevét. Kolo Toure idén nyáron váltott székhelyet, a Manchester City öltözőjét cserélte liverpoolira. A 20 éves szurkoló ennek annyira megörült, hogy alkarjára tetováltatta az elefántcsontparti játékos nevét. Helytelenül… Ez a hiba örökre rajta marad…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik