Sport

Megvan az első magyar győzelem az online világbajnokságon

póker, zseton (zsetonok, )
póker, zseton (zsetonok, )

MagicHammer révén megszületett az első magyar bajnoki cím a PokerStarson rendezett online póker világbajnokságon.

Szombaton rendezték a World Championship of Online Poker 39-es eseményét, mely végül fényes magyar győzelemmel ért véget. A No Limit Hold’em tornán MagicHammer szerezte meg a bajnoki címet, több mint 22 ezer dollár lett a jutalma – írja a Poker.hu.

Az idei WCOOP főversenyek mellett megrendezésre kerülnek a tornák kisebb nevezési díjú „kistestvérei” is, amiken azonban hasonlóan erős mezőny szokott összejönni. Így külön elismerésre méltó az a teljesítmény, amit a magyar „MagicHammer” ért el szombaton.

A 109 dolláros 39-es sorszámú 2nd Chance versenyen 1 336-an fizették be a beülőt, így alakítván ki a 133 600 dolláros nyereményalapot. A hatfős döntő asztal első három helye öt számjegyű nyereménnyel kecsegtetett, amiből végül mi magyarok csippentettük le a legnagyobb szeletet.

Nevezetesen MagicHammer, aki miután bejutott a párbajba, ott legyőzte a brit Martin „M.nosbocaJ” Jacobsont, amivel megszerezte a 22 378 dolláros fődíjat. A bajnoki cím egyben hazánk első aranyérmét is jelentette az idei sorozatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik