Sport

Usain Bolt fociedzői szerepkörben tevékenykedett

usain bolt (usain bolt, )
usain bolt (usain bolt, )

Szokatlan találkozás zajlott le tegnap a régóta várt vasárnapi manchesteri derbi előtt. Usain Bolt, a világ leggyorsabb embere egyedülálló, sebességre fókuszáló edzést tartott Sergio Agüero-nak, a Manchester City labdarúgójának.

Miután kiderült, hogy Agüero a Manchester City legütőképesebb játékosa, a jamaikai United szurkoló úgy tett, mintha segíteni akarna Sergio-nak a gyorsulásban, de a közös edzés során kiderült hátsó szándéka. Nagyon ügyetlenül passzolt, és végignézte, ahogy az argentín rengeteget fut és próbál kitartani.

Ahelyett, hogy a csatár sprintelési készségére helyezte volna a hangsúlyt, Bolt inkább megpróbálta kifárasztani Agüero-t, befolyásolva ezzel a hétvégi összecsapást a kedvenc csapatának javára – olvasható a puma.com-on.

Az edzés végén Agüero megjegyezte: “Usain eleinte borzalmasan játszott, de egy idő után rájöttem, hogy csak megpróbál kikészíteni engem. Amikor elkezdett normálisan focizni, már néhány készségét is megcsillogtatta. Nem elég ügyes, hogy a City-ben játsszon, de szerintem jó eséllyel lehetne a United csapattagja.”

Usain Bolt elismerte: “Sergio sok borsot tört a United orra alá az utóbbi években, így azt gondoltam, megnézem magamnak a vasárnapi játék előtt. De kiderült, hogy elég jó erőben van. Be kell vallanom, hogy csodálom a tehetségét, a Unitednek nagyon figyelnie kell rá, de biztos vagyok benne, hogy a csapat meg tudja csinálni, és rúgnak három gólt.”

Videó – A különleges edzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik