Sport

Andras Nemeth legyőzte a T-Rexet

póker (póker, )
póker (póker, )

A magyar online profi, „Andras Nemeth” mindenkit legyőzött a Full Tilt Poker Tyrannousaurus Rex versenyén. 17 ezer dollárt, közel négymillió forintot kaszált.

A kedd sem múlhatott el nagy magyar online győzelem nélkül. Az utóbbi idők jó szerepléseit „Andras Nemeth” folytatta, aki a Full Tilt Poker T-Rex versenyén menetelt bajnoki címig – írja a Poker.hu.

A Full Tilt Poker kötelességeit éppen Kanadában teljesítő Németh András remek előjelekkel várhatja az egymillió dollár garantált Montreal Festival főversenyét.

Az online terem nagyköveteként dolgozó Németh ugyanis a munkaadójának Tyrannosaurus Rex elnevezésű tornáján szerzett aranyérmet.

A 162 dolláros versenyre 461-en fizettek be, így alakult ki a közel 70 ezer dolláros nyereményalap. A 45 díjazott helyre számos sztárjátékos jutott be, köztük volt Mohsin Charania, Kevin Stani és Nick Maimone is.

A döntő asztal is bővelkedett nagy nevekben, Németh mellett Anthony Spinella, Stephen Chidwick és Annette Obrestad is megküzdhetett az első helyért.

A párbajba Németh mellett viszont „zoopreme” jutott be, aki szintén nem tudott túljárni a magyar fiú eszén, aki megszerezte a győzelmet, és a 17 ezer dollárt, nagyjából 4 millió forintot érő fődíjat is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik