Sport

Komoly csatát ígér a magyar házi döntő

elek gábor (elek gábor)
elek gábor (elek gábor)

A népligeti Bajnokok Ligája-selejtező döntőjében a Ferencváros és az Érd egymás között dönti el, melyik csapat jut fel a főtáblára.

A szombati délutáni elődöntőben az Érd a svájci Zugot győzte le magabiztosan, majd este a Ferencváros a horvát Lokomotiv Zagreb ellen lépett pályára.

Azonban Tomoriék a vártnál jóval nehezebben húzták be a találkozót: komolyan megizzadtak a horvátok ellen, az első félidőben például csak futott az eredmény után az FTC, a másodikban viszont megemberelték magukat a zöld-fehérek.

Szucsánszki mellett Zácsik lehet a vezéregyéniség
Fotó: MTI

Elek Gábor a meccs után elmondta, nem öszpontosított elég jól csapata, ezért volt ennyire szoros az elődöntő.

“A védekezésével meglepett minket az ellenfelünk. Nem számítottunk rá, de nem ez a lényeg. A dekoncentráltságon és a figyelmetlenségen múlott az első része a mérkőzésnek. Azért azt is meg kell említeni, hogy ez a Zágráb sokkal jobb csapat annál, mint amit eddig láttunk tőlük. Meglepő volt, hogy jóval nagyobb ellenállásba ütköztünk, mint amire számítottunk. Idő kellett ahhoz, hogy átbillenjünk, de a végjátékra már nem forgott veszélyben a győzelmünk.”

A vezetőedző a vasárnapi ki-ki meccsel kapcsolatban leszögezte, jóval nehezebb találkozóra számít és ha nem tud a Fradi jobban kézilabdázni, komoly gond lehet.

“Nekünk létkérdés a holnapi találkozó. Minden energiánkat, ami maradt, a döntőbe tesszük bele.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik