Sport

Közel félmilliárd forintot bukott egy hét alatt az őrült skandi

dollár (dollár)
dollár (dollár)

A félelmetesen nagy nyerésekre és bukásokra képes svéd Viktor „Isildur1” Blom most ismét mélyrepülésben van. Egy hét alatt kétmillió dollárt, azaz közel félmilliárd forintot vesztett.

Egy héttel ezelőtt Viktor „Isildur1” Blom több mint 3 millió dolláros profitjával még nagy csatában volt 2013 legjobb online játékosa címéért, ám alig egy héttel később erről a vágyáról alighanem lemondhatott – írja a Poker.hu.

Az őrült svéd becenévre is hallgató Viktor Blomról azt kell tudni, hogy neki egy pármillió dolláros megugrás semmit nem jelent, mint ahogy ugyanekkora veszteség sem szokta őt különösen lázba hozni.

Most azonban olyan mélyrepülésbe kezdett, amire jó pár éve nem volt példa a karrierjében. Egészen elképesztő módon ugyanis a hét hat napjából vesztesen hagyta el az online póker csataterét, ami százezer dollár híján kétmilliójába került.

Ennek az elképesztően nagy összegnek (átszámolva 437 millió forint) elvesztése ellenére még így is 1,2 millió dolláros profittal rendelkezik 2013-ban, ám arról a vágyáról, hogy ő legyen az év high stakes királya, valószínűleg végleg lemondhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik