Sport

Megharapta ellenfele péniszét a rögbi fenegyereke

rögbi (rögbi)
rögbi (rögbi)

Az ausztrál Anthony Watts nyolc hét eltiltást kapott, miután a Bilambil Jets egyik játékosát megtámadta alsó fertályon szeptember elsején egy mérkőzésen.

A játékos korábban szerepelt az ausztrál élvonalban is a North Queensland csapatával. Jelenleg a helyi Tugun Seahawks alkalmazásában áll.

Watts és csapata a körzeti ligában találkozott a Bilambil Jets együttesével, és a mérkőzés egyik pillanatában az ellenfél játékosa saját bőrén tapasztalta meg a korábbi sztár keménységét. A Tugun Seahawks rögbise földre teperte a másikat, majd annak péniszébe harapott.

Az esetet kivizsgálta a liga, és kedden arra jutottak, hogy Anthony Watts-nak nyolc hét eltiltást adnak, természetesen fellebbezhet a döntés ellen, ha szeretne. Lehet, hogy meg is történik a lépés a játékos részéről, mivel a kihallgatás alatt végig tagadta, hogy ő bármiféle sebet okozott volna odalent az ellenfelének. Ezt viszont cáfolja az a nyilatkozat, amit az egyik ligahivatalnok tett, miszerint ő látta a sérülést és azt mondta, hogy elég ronda lett a seb, annyira, hogy az áldozatnak vigyáznia kell nehogy elfertőződjön az.

Az ausztrál rögbi rossz fiúját régen sem kerülték el a balhék, korábban azzal vádolták, hogy barátnőjét bántalmazta.

Videó – Az eset

Ajánlott videó

Olvasói sztorik